Autor Wątek: Zły wskaźnik We1?  (Przeczytany 223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aderian94

  • Supporter
  • *
  • Pioneer
  • *
  • Wiadomości: 48
  • Kartoteka
  • Siła reputacji: 65
  • Aderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezesAderian94 prezes
  • Heaven Of System
    • Heaven Of System
  • Distance Travelled: 3102km
  • Trains Routed: 1039
Zły wskaźnik We1?
« dnia: 01 Maj 2017, 12:52:39 »
Czy przypadkiem wskaźnik We1 w TD2 nie jest zrobiony odwrotnie, czy to bez znaczenia?
« Ostatnia zmiana: 01 Maj 2017, 13:01:32 wysłana przez Aderian94 »
Heaven Of System

Offline Marcin S

  • Global Moderator
  • Tester
  • Supporter
  • *
  • Ekspert ds. kolejowych
  • Wiadomości: 121
  • Kartoteka
  • Siła reputacji: 25
  • Marcin S nastawniczyMarcin S nastawniczyMarcin S nastawniczyMarcin S nastawniczyMarcin S nastawniczy
  • PKP Cargo S.A.
    • Domowy symulator EU07
  • Distance Travelled: 1452km
  • Trains Routed: 24
Odp: Zły wskaźnik We1?
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Maj 2017, 13:39:12 »
No niestety jest niepoprawny. Tego typu wskaźnik jest chyba wykorzystywany na kolejach czeskich, ale nie jestem pewien.
- Ty świeżak! Czytałeś instrukcje?!
- Instrukcje, co to znaczy?
- No jesteś gitem, czy frajerem?

Offline Pitek

  • Pioneer
  • *
  • Grupa_Tymczasowa
  • Wiadomości: 475
  • Kartoteka
  • Siła reputacji: 79
  • Pitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezesPitek prezes
  • Distance Travelled: 5006km
  • Trains Routed: 1665
Odp: Zły wskaźnik We1?
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Maj 2017, 15:34:38 »
Poprawiłem, w kolejnej wersji powinno śmigać.