Autor Wątek: Problem z 158A  (Przeczytany 477 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husarz

  • Supporter
  • *
  • Wiadomości: 44
  • Siła reputacji: 304
  • Husarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezesHusarz prezes
  • Distance Travelled: 1517km
  • Trains Routed: 3822
Problem z 158A
« dnia: 07 Czerwiec 2017, 14:26:46 »
Witam. Otóż mój TD2 nie czyta wagonu 158a_A9mnopuz_044. I to nie chodzi już o to, że nie mam go w generatorze, nie czyta mi go pomimo wpisu w .con, ale jeżdżące składy z dziurami po tych wagonach, których nie widać jest dość udręczające, zwłaszcza, że gdy dyżuruje, to ludzi z nimi crashuje na spawnie. Mam nadzieję, że ktoś jest w stanie pomóc mi w rozwiązaniu tego problemu. Uprzedzam, że reinstalacja TD2 nie pomogła.

Dziękuje i pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: 07 Czerwiec 2017, 14:29:13 wysłana przez Husarz »
3822

Offline KacpErB

  • Supporter
  • *
  • Wiadomości: 53
  • Siła reputacji: 0
  • KacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZKacpErB miłośnik KKZ
  • Miły kolega :)
  • Distance Travelled: 749km
  • Trains Routed: 147
Odp: Problem z 158A
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Czerwiec 2017, 00:03:11 »
Ale po wczytaniu otrzymujesz jakiś Crash? jeśli tak to podeślij loga bo inaczej nic nie zdziałamy
GROOOOAANNN!

Offline Icek94

  • Supporter
  • *
  • Wiadomości: 33
  • Siła reputacji: 26
  • Icek94 nastawniczyIcek94 nastawniczyIcek94 nastawniczyIcek94 nastawniczyIcek94 nastawniczy
  • Taki sobie ktuś ;p
  • Distance Travelled: 648km
  • Trains Routed: 168
Odp: Problem z 158A
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Sierpień 2017, 16:12:20 »
Proponuję od nowa zainstalować TD2 zgodnie z instrukcją.

Offline trainfun09

  • User
  • Wiadomości: 121
  • Siła reputacji: 14
  • trainfun09 dróżnik obchodowytrainfun09 dróżnik obchodowy
  • "Góra Zatorska"~Drozda32 o mnie.
  • Distance Travelled: 2035km
  • Trains Routed: 100
Odp: Problem z 158A
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Sierpień 2017, 16:17:25 »
Przecież @Husarz napisał, że reinstalacja nie pomogła.