Train Driver 2

Dział ogólny => Dyskusje => Wątek zaczęty przez: komando_12167531 w 02 Grudnia 2019, 17:28:00

Tytuł: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: komando_12167531 w 02 Grudnia 2019, 17:28:00
Witam mam pytanie...Czemu na niskich ustawieniach nie ma podkładów na torach? Przecież to bez sensu bo one nie lagują . Przecież tory wyglądają jak stal położona na ziemi i zostawiona w cholere . Nie lepiej by bylo jak by w opcjach byla mozliwosc wylaczenia podkladow?
Tytuł: Odp: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: JanekYT w 02 Grudnia 2019, 18:38:34
Jest opcja wyłączenia i włączenia podkładów w lewym dolnym rogu, polecam poszukać.
Tytuł: Odp: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: inomushis w 02 Grudnia 2019, 18:44:37
Jest opcja wyłączenia i włączenia podkładów w lewym dolnym rogu, polecam poszukać.
A skąd pewność, że autor pyta o edytor, a nie o tryb maszynisty?

Jeśli zależy Ci na podkładach i na niskich ustawieniach, wybierz profil Custom, wpisz sobie tak niskie wartości ustawień jak na profilu LOW, i będziesz miał niskie ustawienia z podkładami :)
Tytuł: Odp: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: JanekYT w 02 Grudnia 2019, 18:48:10
Jest opcja wyłączenia i włączenia podkładów w lewym dolnym rogu, polecam poszukać.
A skąd pewność, że autor pyta o edytor, a nie o tryb maszynisty?
A racja przepraszam
Tytuł: Odp: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: kojonek2 w 02 Grudnia 2019, 23:14:15
Czemu na niskich ustawieniach nie ma podkładów na torach? Przecież to bez sensu bo one nie lagują .

What? Podkłady potrafią dosyć mocno lagować i to zwłaszcza, gdy masz dużo torów obok siebie
Tytuł: Odp: Podkłady na torach..
Wiadomość wysłana przez: komando_12167531 w 03 Grudnia 2019, 09:47:22
Czemu na niskich ustawieniach nie ma podkładów na torach? Przecież to bez sensu bo one nie lagują .

What? Podkłady potrafią dosyć mocno lagować i to zwłaszcza, gdy masz dużo torów obok siebie
Może u ciebie ale nie u mnie


Dodano: 03 Grudnia 2019, 09:48:18


Jest opcja wyłączenia i włączenia podkładów w lewym dolnym rogu, polecam poszukać.
A skąd pewność, że autor pyta o edytor, a nie o tryb maszynisty?

Jeśli zależy Ci na podkładach i na niskich ustawieniach, wybierz profil Custom, wpisz sobie tak niskie wartości ustawień jak na profilu LOW, i będziesz miał niskie ustawienia z podkładami :)
Okej Bardzo ci dziękuje :) Nie wiedziałem . ja zazwyczaj nie grzebie w ustawieniach graficznych bo sie poprostu na tym nie znam