Autor Wątek: Problem z SPE na stacji Blaszki  (Przeczytany 304 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MaszynistaKubczak

  • User
  • Wiadomości: 9
  • Siła reputacji: 120
  • MaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezesMaszynistaKubczak prezes
Problem z SPE na stacji Blaszki
« dnia: 13 Stycznia 2022, 12:07:06 »
Witam, mam problem z pulpitem SPE na stacji Blaszki, mianowicie wygląda na to, że pulpit nie jest powiązany ze scenerią. Kiedy wykonuje coś na pulpicie, to nie przekłada się na wykonanie danego działania na stacji. Wie ktoś w czym problem?

Offline Ares28

  • Moderator
  • Developer
  • Weteran
  • Wiadomości: 915
  • Siła reputacji: 704
  • Ares28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezesAres28 prezes
Odp: Problem z SPE na stacji Blaszki
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Stycznia 2022, 12:25:50 »
Spróbuj użyć Menu -> Połączenie -> Połącz

Offline Polak

  • Weteran
  • Grupa I
  • *
  • Wiadomości: 89
  • Siła reputacji: 428
  • Polak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezesPolak prezes
  • Średnio zaawansowany dyżurny ruchu.
Odp: Problem z SPE na stacji Blaszki
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Stycznia 2022, 16:18:09 »
a spróbowałeś ctrl+P?